Wie ben ik?

IMG_6832.jpg

Over mij:

Wat leuk dat je mijn website gevonden hebt!

Graag wil ik me even aan u voorstellen, mijn naam is

Karin van den Breul-Groeneveld en eigenaar van Pedicurepraktijk Karin. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en medisch pedicure sport.

Zowel mijn pedicure diploma als mijn medisch pedicure diploma heb ik behaald bij Amice te Barneveld. Ook mijn diploma medisch pedicure sport heb ik hier behaald. Momenteel verzorg ik hier ook als docent de praktijk- en theorie van de praktijk lessen voor de pedicureopleiding.

Met veel plezier oefen ik mijn vak uit en is het voor mij iedere keer weer een uitdaging om voeten te verzorgen en klachten weg te nemen. 

Ik ben aangesloten bij de branchorganisatie Provoet en werk volgens de code van de voetverzorging. Deze code geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke eisen die worden gesteld aan hygiene, milieu, veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Mijn praktijk is gevestigd in de sportschool Active fit and more aan het

Doornboomsparkt 14a in Scherpenzeel

Het is ook mogelijk om met mij een afspraak te maken in Leusden.  

Ik ben daar een aantal dagdelen per week aanwezig bij Skinstitute, Instituut voor huidverbetering aan de Hamersveldseweg 6D in Leusden. 

 

Een afspraak kan zowel online als telefonisch gemaakt worden.

Zie ik je binnenkort in Scherpenzeel of Leusden?

Groet Karin

profielfoto-01 png.png

Voeten, de basis voor staan en gaan

0015.JPG
Behandelingen

Welke behandelingen geef ik zoal in de praktijk? Kijk hier wat de mogelijkheden zijn.

0009.JPG
Producten

Ik gebruik in de praktijk diverse producten die, indien gewenst, ook door uzelf aangeschaft kunnen worden. Kijk hier voor een overzicht van deze producten.

DVN-infographic-voetzorg_edited.jpg
De risico voet

De term risicovoet is een verzamelnaam voor meerdere voetaandoeningen. In de meeste gevallen is er sprake van chronische voetaandoeningen als gevolg van een onderliggende oorzaak zoals bijvoorbeeld reuma, diabetes of ouderdom.

Doornboomspark 14-A, 3925 KN Scherpenzeel

Tel: +31 6 14462855

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon